Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Kralın cenneti” Erdek'te

 Kralın cenneti” Erdek

İlçemiz yeni turizm anlayışı ile tanışıyor İlçemiz turizmine verdiği çaba ile tanınan iş adamı Osman Mırız, hayallerini süsleyen projesini yaşama geçirme aşamasında sona yaklaştı.

İlçemiz turizmine verdiği çaba ile tanınan iş adamı Osman Mırız, hayallerini süsleyen projesini yaşama geçirme aşamasında sona yaklaştı.
İlçemizin, Kültür ve Turizm alanında beklenen noktaya taşınması için eli hep taşın altında olan Agrigento otelleri sahibi Osman Mırız`ın 5 trilyonluk rüya projesi yavaş yavaş hayata geçiyor.

Başta İstanbul olmak üzere İzmir, Çeşme, Karaburun, Bodrum, Marmaris, Antalya`nın önemli merkezleri ile Erdek`te yatırımları olan Mırız, özellikle Erdek Gedeve Mevkii`nde ki "Kral`ın Cenneti Çiftlik ve Safari Merkezine" hayvanları getirmeye başladı.
Mırız`ın,  Otantik mimari çizgilerin hakim olduğu 85 hektarlık Kral`ın cenneti rüya projesi tüm hızı ile tamamlanma aşamasında önemli yol kat ederken, hafta başında hayvanat bahçesinin bazı hayvanları geldi.


Erdek Düzler Bölgesi`nde bulunan Tekel Eğitim ve Dinlenme Tesislerini de satın alan iş adamı Osman Mırız, nitelikli Turizm alanında verdiği çabayı Erdek severlerin de vermesi halinde Bölge`nin Akdeniz sahillerine alternatif oluşturacağını söyledi.
Aslan`lar, Deve kuşları, Köpek türleri ve alternatif hayvanların getirildiği Kral` ın cenneti şimdide, Fil, Zürefa, Zebra, Kaplan, Ceylan türü gibi Afrika kökenli hayvanları bekliyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı